Svenssons Smörgåsverkstad

SMÖRGÅSTÅRTOR

Alla tårtor är laktosfria och på sidorna har vi krossade salta pinnar. Det går att byta ut mot ostbågskross, gurka el sallad om man så önskar.

Räk/skinktårta

Vår populäraste tårta. Skinka & gurkmajonäs i första lagret, äggsallad i andra och skagenröra i tredje. Dekorerad med räkor, skinka, ost och grönt. Det går även att byta skinkan mot kalkon el kyckling om man vill ha fläskfri.

Rostbiff/osttårta

En mumsig tårta helt utan fisk och skaldjur. Första lagret rostbiff & gurkmajonäs, i andra äggsallad och i tredje smaksatt färskost. Dekorerad med rostbiff, ost och grönt.

Ost/skinktårta

Med skinka & gurkmajonäs, äggsallad och smaksatt färskost. Dekorerad med ost, skinka och grönt. (Ingen fisk eller skaldjur).

Ost/räktårta

Ost och gurkmajonäs, äggsallad och skagenröra. Dekorerad med räkor, ost och grönt.

Ost/brietårta

En tårta helt utan kött och fisk. Ost & gurkmajonäs, äggsallad och smaksatt färskost. Dekorerad med hårdost, brie och grönt.

Lax/räk/kräfttårta

En jättegodtårta för laxälskaren. Ett lager med rökt lax, färskost och stenbitsrom, ett lager äggsallad och ett lager skagenröra. Dekorerad med rökt lax, räkor, kräftstjärtar, ost och grönt. Krossade dillchips på sidan.

Vegantårta

En helt vegansk tårta. Ett lager med avokadoröra, ett lager med sk*nka från Astrid och aporna med gurkmajonäs (vegansk) och ett lager med hummus och grillad paprika. Dekorerad med jeezly (vegansk ost), frukt och grönt. Skivad gurka på sidan.

Prislista

Skink/räk, ost/räk, ost/skinka, tonfisk, ost/brie

4-bit…..325kr
6-bit…..485kr
8-bit…..630kr
12-bit…..695kr
15-bit…..865kr
Bakelse…..85kr

Lax, rostbiff och vegantårtor

4-bit…..350kr

6-bit…..535kr

8-bit…..685kr

12-bit…..850kr

15-bit…..995kr

Bakelse…..95kr